YENİDEN REFAH PARTİSİ VEKİL ADAYİ AKDAĞ 23 NİSAN MESAJİ

TAKİP ET

Akdağ dan 23 Nisan bayramı kutlama mesajı
Yeniden refah partisi vekil adayı Nevzat akdağ 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı mesajı
Akdağ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla bu vesile ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam etmemiz gerekmekte olduğunun bilincindeyiz.
Çocuklar sizler, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize; ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Nevzat Akdağ kimdir?
Nevzat Akdağ 1978 tarihinde karaman da doğdum ilkokul mezunuyum Osmaniye köyünde yaşıyorum tarım ve kuyu sondaj işleriyle uğraşıyorum karaman Gençlerbirliği Spor kulübü onursal başkanlığını yapmaktayım Necmettin Erbakan vakfı ve Yeniden refah partisi Karaman teşkilatının kurucu üyelerindenim şu an aktif olarak il yönetiminde seçim ve hukuk işleri başkanlığı görevi yürütmekteyim. Evli ve 4 kız çocuğu babasiyim.