Ülkemizin tüm şehirlerini her bir vatandaşımızın hayat kalitesini yükseltecek yatırımlarla donattık

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin mitinginde yaptığı konuşmada, 'Ülkemizin tüm şehirlerini her bir vatandaşımızın hayat kalitesini yükseltecek yatırımlarla donattık. Mardin'e de son 21 yılda 97 milyar lira tutarında yatırım gerçekleştirdik' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılarak bir konuşma yaptıüretim var. Bacasız sanayi, turizmde dünyanın ilk üçüne girdik. Eskiden bu kaynakları ülkemizin temel altyapı ihtiyaçlarının inşası için kullanmak mecburiyetindeydik" dedi.

14 Mayıs'ın Türkiye için bir milat olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Biz bu çabaları gösterirken koalisyon masası ne yapıyor? Terör örgütlerinin mensuplarını cezaevlerinden salma sözü veriyor. Kamudan attığımız terör örgütü destekçilerini, devlete doldurma sözü veriyor. Ekonomimizi tefecilere teslim etme, yüksek teknoloji üreten firmalarımızı yabancılara peşkeş çekme sözü veriyor. Daha vahimi, evlatlarımızı LGBT sapkınlarının pençesine terk etme sözü veriyor. Benim milletim meydanı bunlara bırakır mı? Benim Mardinli kardeşim meydanı bunlara bırakır mı? CHP LGBT'ci, İYİ Parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci. Diğer yavrular zaten ses çıkarmıyor. AK Parti'ye LGBT sızabilir mi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne sızabilir mi, Cumhur İttifakı'na sızabilir mi? İşte biz, bunun için diyoruz ki, tavrımızı pazar günü sandıkta gösterelim, sözümüzü oyumuzla söyleyelim. Kesinlikle provokasyona gelmeyeceğiz. Sandıktan ümidini kesenlerin, bizi kışkırtmasına izin vermeyeceğiz. Sabırlı olacağız, soğukkanlı davranacağız, iktidarın yolunu terör örgütleriyle işbirliğinde arayanlara hak ettikleri cevabı sandıkta vereceğiz."