Mevlüt Akgün Yeniden Sahada

TAKİP ET

22-23-24. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün 14 Mayıs seçimlerinde önce Karamanda gezmedik köy , kasaba bırakmamıştı ve bugün Karaman Merkezde esnaf ziyareti yapan Akgün'e vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı . Ak Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk , Merkez İlçe Eski Başkanı Celalettin Güngören ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu , Akgün'e eşlik etti.

22-23-24. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 2. tur seçimleri için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kendisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçin Karaman genelinde yoğun bir Seçim kampanyası yürüterek, halkın nabzını tutmaya ve desteklerini almaya gayret ediyor.

 

Bugün, Akgün seçim çalışmaları kapsamında çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha önce gezmediği bir köy bırakmamaya özen gösteren Akgün, halkın yakın ilgisini çekmeyi başardı. Çarşıdaki esnaf,  Geçmiş Dönem Milletvekili Akgün'ü büyük bir memnuniyetle karşıladı ve seçimlerdeki başarı dileklerini iletti.

 

Akgün, esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Halkın yoğun ilgisi, Mevlüt Akgün'ün seçim çalışmalarının halk nezdindeki güçlü etkisini gösterdi.

 

22-23-24. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, seçim çalışmaları boyunca halkın taleplerini dikkate alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemeye devam ediyor. Gezdiği köylerde ve yaptığı ziyaretlerde halkın sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini sunmak ve halkın desteğini kazanmak için büyük bir özveriyle çalışıyor.

  Mevlüt Akgün'ün, Karaman'da gerçekleştirdiği seçim çalışmaları, halkın yoğun ilgisiyle karşılanmış ve umut verici bir atmosfer oluşturmuştur. Akgün'ün çarşıdaki esnaf ziyareti, halkın desteğinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. 28 Mayıs'taki 2. tur seçimlerinde Karamanlıların tercihi merakla beklenirken, Mevlüt Akgün'ün halk nezdindeki popülaritesi ve çalışmalarının etkisi önemli bir faktör olacaktır.