KTSO BAŞKANI MUSTAFA GÖKHAN ALKAN TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

TAKİP ET

KTSO BAŞKANI MUSTAFA GÖKHAN ALKAN TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin  79. Genel Kurulu’nda  Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden güven tazelediği seçimlerde TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.
Seçimlerin ardından KTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Mustafa Gökhan Alkan; “ TOBB 79. Genel Kurul’da yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” dedi.
Başkan Alkan; kendisine destek veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve bölge oda ve borsa delegeleri başta olmak üzere tüm TOBB Delegelerine teşekkür etti. Aldığı görevin kendisine getirdi sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Başkan Alkan “Bugün ülkemizin en önemli iş örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Genel Kurulu’nda bir kez daha  Konsey Üyesi olarak seçilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeni dönemde de kentimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu seçimin herkese hayırlı olmasını diliyor, benimle birlikte konsey üyeliğine seçilen tüm üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

delegeler baskan alkan rifat Hisarcıklıoğlu