KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB'A KATILDI

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 79.TOBB genel kuruluna katıldı.

KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB 79. GENEL KURULU’NA KATILDI
TOBB 79. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
TOBB Genel Kurulu kapsamında düzenlenen törende, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, TOBB Delegesi Ahmet Bozoğlu, TOBB Delegesi Mehmet Ali Tankişi, TOBB Delegesi Mehmet Erman Koyuncu, TOBB Delegesi Özgür Can Ünüvar ve Genel Sekreter Ayşegül Koçak  yerlerini aldı. 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Büyüklerimizin dediği gibi, marifet iltifata tabidir Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi. Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüler. Böylece memleketimize daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandırdık. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık” dedi.
Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyeleri temsilen bazı Oda ve Borsa Başkanlarına, TOBB Delegelerine, Genel Sekreterlere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi

 

karaman ekonomi