Benzin ve motorin e indirim geliyor

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'nın Ardından Araç Sahipleri İçin Yeni Müjde! 

Son Dakika: 28.04.2023 Benzin, Motorin ve LPG Pompa Fiyatları Duyuruldu! Milyonlarca sürücü, güncel Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzin, Motorin ve LPG Litre Fiyatları Ne Kadar Oldu? Akaryakıt Fiyatlarında Zam veya İndirim Uygulandı mı? Brent Petrol Varil Fiyatı Ne Kadar Oldu? İşte 28 Nisan 2023 Cuma Güncel Akaryakıt Fiyatlarına dair bilgiler...

 

Benzine Yeni İndirim Geliyor

Benzin ve motorin fiyatlarına, araç sahipleri tarafından yakından takip edilmekte. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren benzine yeni bir indirim uygulanacak. Bu indirim, 21 Nisan tarihinde yapılan 1,21 TL'lik indirimin ardından gelen bir indirim olarak dikkat çekiyor. Yarından (29 Nisan 2023 Cumartesi) itibaren geçerli olacak 0,90 TL'lik indirimle, araç sahiplerinin bütçelerine önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.

 

Motorin Fiyatlarında İndirim Beklentisi

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) konusunda ise 21 Nisan tarihinde 0,91 TL'lik bir indirim ve 25 Nisan'da 0,47 TL'lik bir indirim uygulanmıştı. Bugün itibariyle motorin fiyatlarında yeni bir indirim veya zam beklenmiyor. Ancak, piyasalardaki değişkenlik ve Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle, motorin fiyatlarında ilerleyen dönemlerde de indirim veya zam gelişmeleri yaşanabilir.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son dakika indirimlerinin ardından, İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde güncel akaryakıt fiyat listesi merak konusu oldu.