AYŞE KARASİPAHİ MRZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerden sonra yaptığı yerel yönetim seçimlerinde Karaman'da da adaylar belli olmaya başladı. Şehirin tanınan ve sevilen esnaflarından olan Mehmet Karasİpahi'nin kızı olan Ayşe Karasİpahi Merkez İlçe Başkanlık Adaylığını resmen açıkladı.

  Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerden sonra yaptığı yerel yönetim seçimlerinde Karaman'da da adaylar belli olmaya başladı. Şehirin tanınan ve sevilen esnaflarından olan Mehmet Karasipahi'nin kızı olan Ayşe Karasİpahi Merkez İlçe Başkanlık Adaylığını resmen açıkladı.

  Yıllardır parti içerisinde ilçe yönetimlerinde bir çok görevde yer alan Ayşe Karasipahi'nin en çokta son seçimdeki sandık güvenliği için verdiği eğitimler ve örgütlenmeler dikkat çekmişti.   Siyasi mekaniğe hakim ve Atatürk ilke inkilaplarına bağlılığıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nde daha uzun yıllar göreceğimiz Ayşe Karasipahi'yi bir de kendi kaleminden inceleyelim. 

Ayşe Karasıpahi kimdir?

1969 Karaman’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğremini Karaman’da tamamladı. İstambul’da E-Ticaret muhasebe bölümünde, Yayın evinde ve  Serbes Muhase Mali Müşavirler Odası'nda çalıştı. Karaman’da CHP Kadın Kollarında görev yaptı. Merkez İlçe Yönetiminde ve aynı zamanda İlçe sekreteri olarak görev yapmaktadır. Parti Okulu Karaman İl Koordinatörü olarak ''Sandık Güvenliği Eğitimi'' ve ''Sokak Örgütleme'' konusunda halen eğitim vermektedir.

Hedefi

  Bizler arkadaşlarımızla bir yola çıktık, partimizi en yukarıya taşımak için mücadele edeceğiz. Çözüm odaklı Atatürk’ün ilke ve devrimleri  doğrultusunda ilerlemektir. Yolumuz ATATÜRK’ün yoludur. Partimizde kadınlarımızın ve gençlerimizin katılmaları için çalışacağız. Biz olacağız. Liyakata ve emek veren herkese kucak açacağız. Üyelerimizin her zaman görüş ve önerilerini alacağız. 

  Partimizin ve halkımızın beklentilerini, önerilerini ve kimlerle yönetilmek istediğini partimiz ve kamoyu ile her zaman paylaşacağız. Üyelerimiz her zaman partimizin onuru ve gururu olduğunu hissetmelidir. Söylemlerimizi sözde bırakmayıp gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

ŞEFFAF OLACAĞIZ

YOLUMUZ SOSYAL DEMOKRASİNİN YOLUDUR
 

Ayşe Karasİpahi Merkez İlçe Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Karasipahi Ayşe Karasıpahi kimdir?